Lidia Buble și sora ei au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Cele două surori au avut mereu strategii și au știut ce să facă în cele mai grele momente. Lidia Buble și Estera au reușit să atragă antipatiile colegilor din cauza faptului că găseau mereu mașini la autostop. Acum, că Asia Express și-a încheiat filmările, concurenții sunt mai sinceri ca niciodată.

Lidia Buble, invitata specială la ”Asia mai târziu”

Lidia Buble a fost una dintre cele mai așteptate prezențe la Asia mai târziu. Artista a decis să fie foarte sinceră în emisiunea băieților și s-a ținut de promisiune. Roata din Asia mai târziu are diferite provocări pentru invitați și nu a menajat-o deloc pe Lidia Buble. Vedeta a povestit despre antipatiile din joc, despre voturile pe care le-a oferit și nu numai. Lidia Buble a spus că nu o să-l ierte de Cuza că nu a cerut-o de soție. (cu aluzie la momentul lui Connect-R)

”Invitata noastră este campioană pe autostop, are recordul absolut de 1,8 secunde ca echipa RedBull care schimbă roțile la Formula 1. Cel mai mult a stat o oră în condițiile în care a mâncat o pungă de pufuleți că nu se grăbea foarte tare. V-ați prins despre cine este vorba”, a spus Cuza în introducerea Lidiei Buble.

 

Artista, despre participarea la Asia Express

Lidia Buble este adepta provocărilor, așa că nu putea să spună nu aventurii Asia Express. Artista a făcut echipă cu sora ei și au plecat pe Drumul Împăraților. Lidia Bublenu s-a putut abține și le-a dat urmăritorilor un sneak peek referitor la ceea ce s-a întâmplat pe Drumul Împăraților.

”O să vedeți omul Lidia Buble așa cum este el. Cu bune, cu rele, nebun, haotic. O să cunoașteți o Lidia încăpățânată uneori, poate prea încăpățânată. O să cunoașteți o persoană ambițioasă, o Lidia Bublenebună, colorată. O Lidia Buble care iubește viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. O să mă vedeți cum reacționez în momente de panică maximă, în momente de stres. O să mă prindeți și supărată, o să și plâng, o să și râd, o să mă și distrez. O să mă cunoașteți în toată splendoarea mea. O să mai vedeți și cât este de faină relația dintre mine și sora mea. Dacă până acum am fost legate, vreau să vă spun că de acum încolo suntem de neînvins, de nedespărțit. Suntem o echipă tare faină și sperăm să vă intrăm la suflete.” a spus Lidia pe Insta stories.