Emisiunea „Asia Express” este una dintre cele mai grele și dificile difuzate la ora actuală pe postul de televiziune Antena 1. Concurenții sunt supuși unor misiuni grele, în care trebuie să domine rapiditatea și rezistența la efortul fizic. În cazul în care concurenții duc la bun sfârșit o probă într-un timp rapid, aceștia se bucură de diferite recompense și avantaje sunt, de-a dreptul, uriașe.

Competiția se află pe ultima sută de metri, iar acest lucru presupune tensiuni și presiuni uriașe pentru concurenții rămași la acest moment în cadrul acesteia. Lucru care s-a întâmplat, de-a dreptul, pentru surorile Buble, care au și părăsit recent competiția.

Lidia Buble, criticată aspru după ce a părăsit „Asia Express”. Ce i-a revoltat pe internauți: „Ne doream doar să pleci acasă”
ShowBlitz.ro

 

 

Care sunt criticile aspre ale internauților la adresa Lidiei Buble?

Lidia Buble este extrem de supărată, pentru că fanii o consideră o persoană falsă. Este adevărat, fanii o acuză de falsitate, din cauza mai multor lucruri. Unul dintre acestea ar fi că deși, în realitate, Lidia Buble nu agreează cuplul format din Mihai Petre și Elwira, aceasta nu a avut curajul să le spună în față, ba, mai mult, părea că îi susține și că îți dorește ca Mihai Petre să îi fie naș, strigându-l *nașule*. În realitate, Lidia Buble și-a dorit ca Mihai Petre și Elwira să piardă, de fiecare dată, probele.

Lidia n-a ezitat să le răspundă, răbufnind în mediul online. A explicat faptul că nici ea, cât nici sora sa, Estera, nu au trișat absolut deloc, de-a lungul competiției.

Ce mesaje a primit Lidia Buble din partea publicului?

Este clar că Lidia Buble nu se numără printre preferații publicului acestei emisiuni.

„…în locul tău mi-ar fi rușine să mai vorbesc după toate răutățile pe care le-ai spus la adresa soților Petre și cât de mult ti-ai dorit să piardă ei mereu. Ești penibilă, ai primit după sufletul tău. Urât caracter ai”; „…după filmuleț, cred că deja *nașul* ți-a dat block!! 🙏🙏👍👍👍👍👍 Și ce să vezi??? Ți-a văzut el fața…aia arogantă, plină de ură, invidie. Ești o nesuferită, o analfabetă…ai un caracter infect!! Nu înteleg cum a stat Răzvan cu tine…”; „…iți dorești să îți fie naș, dar mereu îți doreai să îi faci în ciudă.”; „E simpatică Lidi, chiar dacă are gura spurcată uneori. Ceva îmi spune că nu are un suflet rău. Estera, chapeau. Ești incredibilă. Din punctul meu de vedere, acest show este mai mult decât un concurs. Este, practice, o introspecție de autocunoaștere. Despre cât de puternic ești mental, fizic…,dar, mai ales, din punct de vedere psihologic”, le-a transmis publicul pe rețelele de socializare.