Lidia Buble ste o prezență extrem de plăcută și apreciată în lumea mondenă. Are o voce care nu poate fi confundată, iar fanii o apreciază pentru profesionalismul de care dă dovadă de fiecare dată. Pe lângă faptul că îi merge foarte bine în plan profesional, se poate spune același lucru și în ceea ce privește planul personal. Aceasta are o relație de iubire cu Răzvan Simion și pare-se că o duc din ce în ce mai bine ca parteneri de cuplu. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, artista ne-a demonstrat faptul că nu doar cântatul este punctul ei forte, ci și pozatul.

Lidia Buble pozează în diferite poziții și în diferie ținute. Acest lucru nu sunt pe placul tuturor fanilor ei, așa cum este și normal, de altfel. Unele poze care par a fi prea îndrăznețe, sunt criticate de unii dintre fani și sunt de părere că ar trebui ca artista să fie mai discretă din acest punct de vedere. Alți fani, însă, o admiră pe Lidia Buble în orice ipostaze și chiar o felicită pentru curajul de care dă dovadă, dar și pentru talentul pe care îl are la a face fotografii.

Recent, artista a postat o imagine destul de incitantă pe rețelele de socializare. Aceasta se află la piscină și este îmbrăcată într-un costum de baie alb. Piesa îi pune în evidență silueta trasă prin inel. Pe lângă acest lucru, sunt și multe alt detalii care o pun în valoare. Unele dintre ele sunt părul coafat într-un mod aparte, atitudine și celelalte accesorii la care a apelat. ”La Piscină”, scris Lidia Buble în dreptul fotografiei.

Lidia Buble, cea mai hot apariție de la piscină! Fanii au rămas cu gurile căscate

Ce au avut de spus fanii, de această dată, despre Lidia Buble?

”Cum era vorba aia… Ce-o fi, mamă cand mă-ntind?”, a fost unul dintre comentariile primite de Lidia în dreptul fotografiei. Chiar dacă primește și foarte multe critici pentru că ”urcă” pe paginile se socializare fotografii în care apare foarte… dezgolită de complexe, Lidia Buble nu le ia în serios și își continuă seria imaginilor provocatoare.

La un moment dat, un vizitator al paginii sale de Instagram a considerat că Lidia exagerează, scriind că și-a schimbat părerea despre ea. ”Păcat,aveam alta parere despre tine.”, a fost mesajul trimis către vedetă. Iar aceasta a oferit un scurt răspuns: ”Că eu nu port costum de baie sau…? 😂🤦‍♀️😂”