Lidia Buble a spus acum câteva luni ”da” celei mai mari provocări din viața ei. Artista a mers în Asia Express cu sora ei și au format una dintre cele mai puternici echipe. La cum evoluează lucrurile până acum, fanii lor se așteaptă ca fetele să fie marile câștigătoare ale acestui sezon. Lidia și Esti trag tare să ajung mereu primele la Irina, iar competitivitatea lor este răsplătită pe măsură.

Lidia Buble a câștigat de două ori mai mulți bani decât sora ei

Lidia Buble a făcut senzație la „Asia Express”. Deși pare genul de persoană prețioasă, Lidia a demonstrat că își poate depăși limitele. Artista a făcut echipă cu sora ei, Estera și au fost mereu o echipă de temut. Înainte de a pleca din țară, cele două surori și-au negociat foarte bine contractele.

Potrivit VoxBiz.ro, Lidia Buble ar încasa cei mai mulți bani de la „Asia Express”. Câte 2.000 de euro pentru fiecare două zile de filmări intense. Sora ei, Estera Buble ar primi 800 de euro, o sumă deloc de neglijat.

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă din „Asia Express”. Vedeta încasa de două ori mai mulți bani decât sora ei, Estera
Antena 1

Motivul pentru care vedeta și-a dorit să meargă în „Asia Express”

Lidia Buble a recunoscut că și-a dorit foarte mult să meargă la „Asia Express”. Vedeta ar fi mers în orice condiții, fie că era sau nu vorba de bani la mijloc. Singura pretenție a Lidiei Buble a fost să facă echipă cu sora ei, Estera.

„Sunt cea mai bucuroasă că am mers. Am 11 frați, dar cu Esti am cea mai mare chimie. Cu ea am o legătură foarte strânsă. Uneori ne sunăm și dacă se simte ea rău, mă simt și eu. Chiar dacă stăm la distanță foarte mare, ni se potrivesc versurile <<Gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel>>>. Principalul motiv pentru care am acceptat să vin în Asia… a fost singurul moment în care am putut să mai petrec timp cu sora mea. Ea e căsătorită, are copii, are iubit, e plecată. M-aș fi dus și dacă nu primeam bani și nu era televizat.”, a spus Lidia Buble.