Lidia Buble știe că viața nu e mereu ușoară. Chair dacă acum duce o viață de vis, au fost momente în care a fost nevoită să lucreze și să suporte răutățile celor din jur. Când vine vorba de copilărie, Lidia Buble nu se poate mândri că viața a fost blândă cu ea. A fost nevoită să lucreze încă de la o vârstă fragedă, având diferite locuri de muncă pentru a se putea întreține și pentru a putea face față cu brio tuturor cheltuielilor pe care le avea de suportat.

Lidia Buble nu și-a ascuns niciodată trecutul de publicul său. Indiferent că a fost vorba de povești triste sau jenante, vedeta a ales mereu să fie mândră de fiecare parte din ea. Recent, frumoasa blondă s-a hotărât să vorbească fanilor despre situația materială cu care a crescut și care a fost primul ei loc de muncă.

Cu toții știm deja că artista provinde dintr-o familie numeroasă. Tatăl său este preot, iar Lidia a crescut într-o familie cu 11 copii. Chiar dacă părinții au încercat mereu să le ofere tot ce au putut mai bun, uneori eforturile lor nu erau suficiente. Când venea vorba de mici plăceri cum ar fi păpușile sau hainele, nu se găseau mereu suficienți bani.

Lidia Buble, care a fost primul ei loc de muncă. Vedeta a muncit de la o vârstă fragedă

„Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine.(…) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie” , a povestit Lidia.

Lidia Buble a lucrat ca menajeră și bonă

Luând acestea în considerare, Lidia a fost nevoită să lucreze de la o vârstă fragedă. Cum cariera în muzică și-a început-o mai târziu, a trebuit să aibă și locuri de muncă mai modeste.

Banii pe care îi câștiga cântăreața nu erau mulți, însă reușeau să mai acopere mici lipsuri. Lidia a făcut chiar și curățenie în diferite case pentru a reuși să ducă traiul. Pe lângă acest job, de care este foarte mândră, vedeta a avut și alte ocupații. Printre acestea se numără bonă, dar și manager de vânzări la o reprezentanţă auto.