Lidia Buble a mărturisit că unii bărbați o surprind mereu cu fel de fel de mesaje.

La 29 de ani, Lidia Buble se bucură de celebritate, artista ajungând în atenția publicului în 2014, în urma colaborărilor cu Adi Sînă. De atunci, viața vedetei a fost în atenția fanilor, fie că e vorba de relațiile mediatizate sau de carieră. Dar viața de artist nu este deloc ușoară. Pe lângă mesajele în care fanii o felicită și o încurajează să lanseze noi piese, Lidia Buble primește și mesaje mai deocheate de la bărbați. 

Artista a primit mai multe mesaje indecente din partea bărbaților

Se pare că bărbații au luat cu asalt secțiunea de mesaje, căci Lidia Buble a povestit un astfel de episod. Nu de puține ori, domnii se înghesuie să îi trimită poze sau videoclipuri artistei.

Cele mai multe dintre ele sunt indecente, lucru care o surprinde destul de mult. Ba mai mult, artista a mărturisit că multe dintre mesaje întrec limita imaginației. Acest lucru e un semn că Lidia Buble a pus pe jar toți domni…

„Primesc și ce nu mi-aș dori să primesc. Nu că primesc poze cu ei goi, oamenii efectiv se filmează. Nu pot să explic ce și în ce fel”, a povestit Lidia Buble în cadrul emisiunii online „Întrebarea mesei rotunde”.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #lidiabuble ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Tot atunci, Lidia Buble a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale fără perdea despre viața amoroasă. Afirmațiile sale i-au uimit pe fani, care știu faptul că artista face parte dintr-o comunitate mai restrictivă, cu doi pastori în casă. În urmă cu ceva timp, cei din comunitatea religioasă a fost deranjați de unele declarații din spațiul public,

„Cum să renunț la sex? Doamne Ferește. Cum să fac așa ceva… este de neconceput?!(…) Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel. Păi mie-mi place să mă văd în oglindă, cum să nu mă ating? Dacă ar fi să-mi pierd vocea…Deci mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, îmi strâng dinții”, mai povestea atunci artista.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.