Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu frumos, care nu s-au confruntat cu probleme prea mari sau scandaluri amoroase. Totuși, în ultima vreme au început să apară zvonuri cum că aceștia nu ar mai forma un cuplu.

Aceste zvonuri nu au apărut din senin, ci au fost provocate de o fotografie postată de matinal alături de fosta soție și cei doi copii la munte.

Reclamă

În urmă cu câteva minute, pe contul de Instagram al Lidiei Buble a apărut o postare care a stârnit emoțiile fanilor. Postarea este alcătuită dintr-o poză în care se presupune că Lidia zâmbește la o cutie în care pare a fi un inel. Poza pare perfectă pentru o cerere în căsătorie. Imaginea este însoțită și de un text, descriere oferită de artistă: „Am zis ‘da!’ Și se face liniște.”

Imediat au început să apară și reacțiile fanilor, unii entuziasmați de veste, alții mai greu de convins.

„Era și timpul”, „Felicitări să vă iubiți mult să fiți Binecuvântați cu tot ce e mai bun!”, „Felicitări din toată inima”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Fanii au fost la început entuziasmați însă ulterior și-au dat seama că în fotografie nu este Lidia Buble.

„Deci e fake sau nu? Am văzut story-ul”, a scris un fan.

„Să vezi acum confuzii”, a scris un alt fan.

Se pare că nu este vorba despre o cerere în căsătorie venită din partea matinalului Simion, ci pur și simplu ceea ce crede artista că este cadoul perfect pentru Valentine’s Day.