Lidia Buble poate spune că este o norocoasă a sorții. Pe lângă faptul că a fost înzestrată cu o voce frumoasă, astrele s-au aliniat în așa fel încât a ajuns una dintre cele mai bune artiste de la noi. Lidia este conștientă că dacă nu făcea anumite sacrificii, nu ajungea unde este azi. De departe, cel mai greu pentru vedetă a fost să se despartă de familia ei.

Lidia Buble și-a luat inima-n dinți și, cu ani în urmă, s-a mutat de la Deva la București. Cu siguranță, a fost una dintre cele mia bune decizii pe care le putea lua. Artista a fost conștientă că la Capitală avea mai multe șanse de dezvoltare și se pare că a și întâlnit oamenii potriviți.

Unul dintre ei a fost Adrian Sînă. Fostul membru al trupei Akcent a crezut în potențialul Lidiei și a lansat alături de ea piesa ei de debut. Lidia Buble nu l-a dezămăgit, piesa a ajuns hit, iar azi, artita domina toate topurile. Anul acesta, Lidia poate spune că a trăit cât alții într-o întreagă viață. Artista a participat la „Asia Express”, și-a lansat propriul parfum, iar în primăvară urmează să lanseze primul ei album.

Cât de greu i-a fost Lidiei Buble să se acomodeze cu viața la Capitală. „Mami și tati mă încurajau zilnic”
Instagram

Lidia Buble s-a transformat într-o femeie puternică

Atunci când vine vorba de începuturile carierei sale, Lidia Buble își amintește mereu cu nostalgie de momentul în care s-a mutat la București. Nu i-a fost deloc ușor, dar, privind retrospectiv, poate spune că a meritat orice sacrificiu.

Mutarea în București nu pot spune că a fost atât de grea pe cât au fost acomodarea și ideea că îmi voi vedea familia rar. Avantajul meu a fost că joburile de aici m-au ținut departe de gândurile și dorul de casă. Îmi era dor de toți, obișnuită fiind cu atmosfera zilnică de a lua masa cu familia și de a purta conversații interminabile.

Am fost ambițioasă și am urmat sfaturile pe care părinții mi le-au dat când am ales să plec la București. Am și fost motivată de ei să îmi urmez calea, așa cum, poate, mi-a fost scris. Să știți că, zilnic, la telefon, mami și tati mă încurajau și îmi dădeau forță că sunt, de acum, o femeie puternică. Și, iată, eu zic că am reușit!”, a declarat Lidia Buble, în exclusivitate pentru Viva