Cu fiecare ediție, Asia Express scoate la iveală adevărate caractere ale concurenților. Aseară, s-a dat bătălia pentru ultima șansă, iar asta a însemnat că echipele au trebuit să trimită pe cineva în cursă. Momentul votării este unul foarte palpitant pentru că nimeni nu vrea să își vadă colegii alergând să se salveze. De data asta, Lidia Buble nu a mai rezistat și a spus adevărul despre Adriana Trandafir.

Lidia Buble, adevărul despre Adriana Trandafir

Aseară, Irina Fodor a anunțat echipele care au ajuns la ea pe ultimele locuri, dar ca formula să fie completă, mai lipsea o pereche. Concurenții au trebuit să voteze cea de-a treia echipa și majoritatea au înclinat către Adriana Trandafir și fiica ei. Motivele concurenților au fost cam aceleiași și toți au mers pe premisa ca la un moment dat fiecare echipă trebuie să vadă cum este cursa pentru ultima șansă. Adrianei Trandafir nu i-a convenit să vadă că toți concurenții și-au îndreptat votul către ea. Ca să se răzbune, Adriana și Maria Speranța au tras și au ajuns primele la Irina.

Lidia Buble a nominalizat-o pe Adriana Trandafir

Când le-a venit rândul, surorile Buble nu au stat deloc pe gânduri. Votul lor a mers către Adriana și fiica ei, iar alegerea a fost una foarte justificată. Lidia Buble nu s-a ferit să își motiveze votul și a spus asta la testimoniale.

”De fiecare dată când vine cursa pentru ultima șansă și ne întreabă Irina cum a fost, Adriana este singura care se plânge. <<Am și eu două reclamații de făcut. Azi-noapte am căutat 3 ore după cazare, am dormit foarte prost, mă simt foarte rău.>> Culmea, numai la cursa pentru ultima șansă se întâmplă asta.”

În apărarea ei, Adriana Trandafir a spus de ce a simțit nevoia să înceapă discursul din careu cu scuze. ”M-au întrebat cum a fost cazarea. Nu puteam să spun că a fost ok. Chiar ne-am întâlnit cu un scorpion. Ce era să spun?! Că am dormit la hotel? E un concurs pe care ni l-am asumat. Acum ce să facem? Să ne tăiem venele pe ascuns?”