Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Fosta iubită a lui Răzvan Simion este de profesie cântăreață. Și cum asta presupune mersul la concerte, la ultima apariție pe scenă, Lidia Buble a fost întâmpinat mici probleme de natură tehnică.

În timp ce se afla pe scenă și susținea un concert, sistemul audio a căzut. În acel moment, vocea cântăreței nu s-a mai auzit, iar fanii s-au pus pe râs. Desigur, astfel de situații sunt destul de întâlnite, mai ales dacă ne raportăm la avertizările meteo din ultimele ore.

Lidia Buble a întâmpinat probleme tehnice, în timpul concertului

Pentru că pe platformele de social media totul circulă cu mare rapiditate, așa a fost și în cazul de față. Aflată la un concert în aer liber, Lidia Buble a suferit un eveniment neașteptat. Sistemul audio a căzut, și întreg momentul în care cânta a fost oprit.

@ilincagin♬ sunet original – IlincaGin

Totul a fost filmat de un fan prezent la concert, care a urcat clipul video pe rețelele de socializare.

Lidia Buble: „Am cântat piesa Andrei”

Este una dintre cele mai cunoscute și de succes cântărețe din industria muzicală din România. Cât despre începutul ei muzical, Lidia Buble a povestit că și-a însoțit o prietenă în studioul lui Adrian Sînă. Artistul a fost cel care i-a remarcat vocea frumoasă pe care o are.

social media

„Am cântat piesa Andrei, «Dragostea e tot ce rămâne», şi el a rămas cu gura căscată. A fost foarte impresionat şi mi-a zis: «Fetiță, tu chiar ştii să cânți!». Atunci a venit propunerea să trag nişte voci pe piesa «Noi simțim la fel».

Melodia era gata de mai bine de un an, dar Adrian Sână nu găsea o voce potrivită. Varianta pe care am înregistrat-o atunci în studio, a rămas cea din ziua de azi.”, a povestit Lidia Buble în urmă cu mai mult timp, în cadrul emisiunii „Antena Stars”.