Lidia Buble a plecat cu două gânduri pe „Drumul Împăraților”. Cum cel legat de câștigarea competiției nu s-a îndeplinit, i-a mai rămas unul singur. Artista încă este în căutarea bărbatului perfect care să-i devină soț și se pare că l-a găsit deja. Lidia a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu și nu s-a ferit să îi transmită și lui asta. 

În „Asia Express”, Cuza și Emi au fost una dintre echipele preferate ale surorilor Buble. Atunci când au avut ocazia, fetele i-au ajutat pe băieți și între ei s-a legat o frumoasă prietenie. Toate echipele de pe „Drumul Împăraților” au păstrat legătura după încheierea competiției și se întâlnesc destul de des.

Lidia Buble îl apreciază pe Cuza pentru calitățile pe care le are

Luni seară, concurenții din „Asia Express” s-au întâlnit la o petrecere, iar glumele au fost nelipsite din program. Lidia Buble și Cuza au fost în centrul atenției, mai ales după ce artista a spus că îl vrea de soț pe membrul de la Noaptea Târziu. Lidia este cunoscută în anturajul „Asia Express” ca fiind mereu în căutarea bărbatului potrivit.

Lidia Buble a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu. „Fii atent că pe tine te iau de bărbat!”
Cancan

În stage-ul în care a părăsit competiția, Lidia Buble și-a luat „adio!” de la toți colegii și a defilat pentru ultima dată îmbrăcată în rochie de mireasă. Pe Instagram, vedeta a spus de multe ori că este dezamăgită că nu a găsit pe nimeni în „Asia Express”, dar nu și-a pierdut speranța. După ce a pus ochii pe Scărlătescu, Lidia Buble și-a schimbat opțiunile și a decis, la îndemnul fanilor, că cel mai potrivit pentru ea este Cuza de la Noaptea Târziu.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje <<Cuza vrea copii>>, <<Cuza știe să gătească>>, <<Își dă tot interesul>>. fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă!”, a spus, glumind, Lidia Buble la petrecerea „Asia Express”.