Lidia Buble și Estera și-au luat „adio!” de la „Asia Express” fix în semifinală. Deși au ales o singură cutie, se pare că ghinionul a fost de partea lor. Piatra roșie le-a scos pe cele două surori din competiție, finala jucându-se între Emi, Cuza și Mihai, Elwira Petre. Lidia Buble a fost extrem de dezamăgită de deznodământul cuferelor, dar a înțeles că totul este doar un joc.

Lidia Buble și-a propus să nu plece nemăritată din „Asia Express”

Lidia Buble a trăit ultimele etape din „Asia Express” mai intens ca niciodată. Artista și-a dorit enorm să ajungă să joace finala și să câștige marele premiu. În ciuda faptului că s-a descurcate exemplar la toate probele și i-a surclasat pe Mihai Petre și pe Elwira, norocul nu a fost de partea ei. Lidia Buble și Estera și-au ales singure traseul în cursă atunci când au luat cufărul de pe pupitrul Irinei. Deși Mihai Petre a avut două astfel de cufere, ambele au avut pietre verzi, iar asta i-a trimis direct în finală.

Lidia Buble a îmbrăcat, într-un final, rochia de mireasă în „Asia Express”? „Am luat-o de sub un pod cu 100 de lei”
Antena 1

În primă instanță, Lidiei nu i-a venit să creadă că ea este cea care pleacă acasă. Înainte de a-și lua „la revedere!” de la colegii ei, artista a avut un anunț de făcut. Lidia Buble a scos din rucsac o rochie de mireasă cu care voia să joace finala. Cum nu a mai ajuns în acel moment, artista s-a mulțumit să defileze cu ea în fața celorlalte echipe.

„Rochia asta am cărat-o peste tot cu mine. Am cumpărat-o din România, de sub un pod. O doamnă mi-a dat-o cu 100 de lei. E urâtă, dar eu arăt bine în ea. V-am spus eu că nu plec nemăritată. Mihai, o să fii nașul meu!”, a spus Lidia Buble.

Duminica aceasta, finala se va juca între Emi și Cuza și Mihai și Elwira. Lidia și Estera vor fi și ele prezente să le susțină pe cele două echipe.