Lidia Buble a plecat departe de București, pe o insulă exotică, însă nu de una singură. Fanii au început să creadă că însoțitorul artistei ar fi chiar fostul său iubit, cel cu care și-a spus adio în luna decembrie a anului trecut, însă acum cântăreața a făcut o altă mărturisire.

Lidia Buble este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează zi de zi imagini din viața ei. De curând a fost într-o vacanță exotică, iar artista le-a arătat admiratorilor ei cât de bine se simte în acea locație de poveste, însă aceștia s-au întrebat oare cine se află în spatele camerei de fotografiat, pentru că în imagini artista apare de fiecare dată singură.

Lidia Buble, anunț neașteptat pe Instagram

Fanii au luat-o cu asalt pe vedetă cu întrebări legate de fostul său iubit actor, Harlys Beccera. Nimic nu a fost întâmplător, admiratorii blondinei au văzut pe rețelele de socializare că și cubanezul are imagini pe Instagram din locații asemănătoare cu cele în care a fost Lidia Buble în vacanță.

Nici Lidia, nici actorul nu au spus nimic clar legat de relația lor, însă artista a făcut un anunț care i-a uimit și amuzat pe fani în același timp. Alături de o poză în care se află alături de un cățeluș, Lidia Buble a scris și un mesaj amuzant.

„Cu EL am fost plecată în vacanță. Am apucat să ne facem un singur SELFIE și în rest am profitat de fiecare moment petrecut împreună”, a scris Lidia Buble pe Instagram, după zvonurile din ultima perioadă.

social media

Lidia Buble și Haryls Beccera s-au despărțit anul trecut

Artista și Haryls Beccera au avut o relație relativ scurtă, care s-a finalizat din cauza distanței dintre cei doi.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri. Suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, spunea ea la un moment dat.