Lidia Buble a dat primul interviu, după despărțirea de Răzvan Simion. Vedeta a simțit și ea nevoia să spună ceva, pentru că a fost extrem de tăcută, din cauza acestei situații. În timp ce Răzvan Simion este vizibil afectat de situație, Lidia Buble a petrecut alături de prietenele ei. Cântăreața a împlinit 27 de ani și a sărbătorit așa cum se cuvine, semn că este fericită și singură.

După ce prezentatorul tv a confirmat despărțirea pe Instagram, tot mai mult zvonuri au început să apară. Mai mult de atât, cei doi ocupă primele pagini ale ziarelor, chiar dacă Lidia nu a declarat nimic despre despărțire. Ea a ales să tacă și s-a mutat cu sora ei, probabil pentru a trece mai ușor pentru întreaga situație. Lidia Buble a dat primul interviu, după toată această situație. Ea este de părere că toate lecțiile pe care le-a primit de la viață sunt cu un scop și o ajută foarte mult în procesul de maturizare. Cântăreața nu are niciun regret și se declară foarte mulțumită de propria persoană.

După ce s-a scris că nu ar mai fi împreună, Răzvan Simion a confirmat despărțirea. Prezentatorul a făcut o postare emoționantă pe Instagram, în care le spunea fanilor că povestea lor s-a terminat. Acesta a oprit comentariile la postarea respectivă, semn că nu își dorește ca oamenii să își dea cu părerea despre cele întâmplate. El era vizibil întristat, iar fanii au așteptat și o reacție din partea Lidiei, care nu a venit. Cel mai probabil, vedeta are felul ei de a trece peste.

Lidia Buble a dat primul interviu, după despărțire

”Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.