Reclamă
Reclamă

Toți fanii au fost surprinși să audă ca vedeta Lidia Buble are reale probleme care i-ar putea pune viața în pericol. Ea se bucura de admirația fanilor la nivel global și încântă prin melodiile ei cutremurătoare și vocea ei divina.

Se pare că artista a speriat de moarte și a șocat de-a dreptul publicul larg printr-o mărturisire tulburătoare. Poate a fost vorba de o premoniție sau doar un vis urât. Ea relatează că o sperie nopțile negre și că începe să audă zgomote ciudate, cum ar fi trântitul ușilor în miez de noapte.

Mulți oameni care au scris comentarii la acest mesaj au fost foarte răutacioși la adresa ei. Poate că Lidia a avut doar o pasă proastă și a pierdut cumva nota fericirii idar  cu siguranță ea își va găsi puterea sa  treacă peste această amărăciune și tristețe care o cuprinde.

Mulți au facut-o foarte urată în mesajele lor iar Lidia a fost profund marcată de toate aceste răutați. Unii o acuză pe artistă că l-a despărțit pe Răzvan Simion de soție și de copii.

Reclamă

Artista cu o voce minunată și o aură mereu pozitivă, așa o știam toți pe Lidia Buble. Ea este o persoana specială și puternică care își va găsi forța să meargă mai departe.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro