Kadyrov a fost unul dintre cei mai deschisi susținători ai Rusiei și a invaziei sale în Ucraina

Ramzan Kadirov, susținut de Kremlin, a făcut anunțul la două zile după ce a spus că Moscova ar trebui să ia în considerare utilizarea unei arme nucleare cu randament redus în Ucraina, după ce forțele ruse s-au retras în unele zone.

Liderul cecen Ramzan Kadirov a declarat că cei trei fii adolescenți ai săi – în vârstă de 14, 15 și 16 ani. Se vor îndrepta în curând în Ucraina pentru a lupta în prima linie. Kadirov, un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a distribuit un videoclip cu fiii săi pe Telegram și a spus: „Vârsta minoră nu ar trebui să interfereze cu pregătirea apărătorilor Patriei noastre.”

Pregătirea lor militară

„Diavolul” poartă Prada. Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a ajuns viral după ce a apărut așa îmbrăcat. VIDEO
Colaj Substantial

Nepoții primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Khadzhi Kadyrov – Akhmat. Eli și Adam au 16, 15 și, respectiv, 14 ani.

Dar pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, aproape de la o vârstă fragedă. Nu este suficient doar să știi să tragi. Pe baza RUS, ei sunt învățați cum să manevreze diferite arme. Cum să le folosească la orice distanță și bazele teoretice.

“Întotdeauna am crezut că scopul principal al oricărui tată este să insufle evlavie în fiii săi. Și să-i învețe să protejeze familia, oamenii. Patria. Dacă vrei pace, pregătește-te de război!”, a declarat acesta.

El a criticat, de asemenea, comanda militară rusăz spunând că retragerea sa din orașul Lyman din estul Ucrainei a fost rezultatul incompetenței. Dar și al nepotismului.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că aceste comentariile au fost conduse de emoții.

„Chiar și în momentele dificile, emoțiile trebuie excluse atunci când se fac evaluări.”, a spus Peskov.

Ucraina face câștiguri în Herson la câteva zile după ce Rusia a anunțat anexarea. Iar liderul cecen Ramzan Kadyrov spune că nu există bărbați homosexuali în țara sa. Acesta susține împușcarea trupelor ruse dacă acestea intră pe teritoriul său.

„Preferăm să rămânem la evaluări obiective și bine echilibrate.”, a adăugat.

Răspunzând comentariilor lui Kadyrov cu privire la armele nucleare, Peskov a spus – condițiile pentru utilizarea lor sunt prezentate în doctrina de securitate a Rusiei. Adăugând că „nu ar putea exista alte motive” pentru desfășurarea lor.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.