Liberalii din Argeș lansează acuzații de ipocrizie și atitudine sfidătoare față de cetățeni asupra PSD și a liderului său local, Ion Mînzînă, pentru susținerea lui Mihai Georgescu, un fost membru al PSD exclus pentru fapte penale, în cursa pentru un nou mandat la Primăria Călinești. “Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Mînzînă la primăria Călinești!”, afirmă un comunicat al PNL Argeș.

Mihai Georgescu, condamnat în trecut pentru falsificarea și comercializarea de băuturi alcoolice contrafăcute, este de asemenea acuzat că a cerut favoruri sexuale unei angajate, ajungând și în registrul agresorilor sexuali. Aceste evenimente au dus la excluderea sa din PSD în iunie 2022, după ce acuzațiile privind comportamentul său au devenit publice.

Într-o expunere detaliată a infracțiunilor lui Georgescu, din 2010 și până în 2022, PNL Argeș amintește de condamnarea lui pentru comercializarea băuturilor alcoolice contrafăcute, precum și de acuzația recentă din partea unei angajate pentru pretinderea de favoruri sexuale. Această din urmă acuzație a ieșit la iveală în 2022, când victima a făcut publică o înregistrare cu pretinsele fapte.