Cristina Ștefania, la doar 24 de ani, este un artist desăvârșit: cântăreață, antreprenor și influencer. Se bucură de un succes nebun pe piața muzicală și, totodată, este o femeie de afaceri.  Cristina Ștefania este una dintre aparițiile fresh din industria muzicală autohtonă. Aceasta se face remarcată ori de câte ori are ocazia atât prin energia debordantă, cât și prin fizicul perfect pe care îl are.

Libelula lui Speak, apariție incendiară! Cristina Ștefania s-a lansat în afaceri
Instagram

Cristina Ștefania, cunoscută ca fiind „libelula” lui Speak, este foarte ambițioasă și vrea să se facă cunoscută prin ideile sale, de-a dreptul, creative. Pe lângă proiectele legate de muzică, aceasta a pregătit luni de zile un cu totul alt proiect în care și-a pus tot sufletul. Este vorba despre o afacere cu costume de baie, care poartă denumirea Stefas.

Costumele de baie sunt foarte frumoase și foarte calitative, iar clientele nu ezită să îi trimită mesaje private pe Instagram, în care să-i mulțumească pentru munca depusă în realizarea minunatelor costume de baie. Acestea sunt alcătuite atât dintr-o singură piesă, cât și din două piese.

Ștefania este imaginea propriului său brand. Această nu se sfiește să pozeze în ipostaze incendiare, îmbrăcată cu costumele de baie pe care le promovează. Recent, tânăra talentată a postat într-un story pe Instagram o fotografie cu ea, în care purta un superb costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare portocaliu, care-i accentua formele fine pe care le are.

Numele brand-ului său de costume de baie a ajuns și peste ocean?

Cu puțin timp în urmă, Ștefania a ajuns celebră și pe unul dintre ecranele din Times Square. Foarte mândră de ea, aceasta le-a transmis părinților săi pe Instagram că a reușit.

„Uite, mamă, tată! Am reușit și promit că pot mai mult”, a scris Ștefania pe Instagram.

A fost foarte bucuroasă și încântată să le dea marea veste și prietenilor săi virtuali. Nu în ultimul rând, Speak i-a fost întotdeauna alături și a sprijinit-o în toate proiectele în care aceasta și-a dorit să se implice.