Vestea că Liam Payne a avut o relație cu o minoră a tulburat de-a dreptul mediul online în ultima perioadă. Din câte se pare, artistul în vârstă de 26 de ani are în prezent o relație cu Maya Henry, un model în vârstă de doar 19 ani.

Fanii de pe Twitter ai cântărețului au postat dovezi care să demonstreze faptul că fata ar avea în prezent 18, ci nu 19 ani după cum a declarat Liam. Cei doi au o relație de peste un an, ceea ce ar însemna că legătura dintre ei a început atunci când Maya era încă minoră și avea doar 17 ani.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Liam Payne a ținut să clarifice toată situația, declarând că Maya are într-adevăr 19 ani. El și-a sfătuit fanii să nu mai creadă tot ceea ce citesc pe internet, pentru că de multe ori unele lucruri pot fi înșelătoare.

Chiar dacă fata ar fi fost majoră, situația nu schimba cu nimic diferența de 7 ani dintre cei doi. Mulți l-au criticat pe cântăreț, sfătuindu-l să se concentreze pe fiul său și să își caute o persoană mai apropiată de vârsta lui.

Liam a avut în trecut o relație serioasă cu Cheryl Cole, în urma căreia cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 2 ani. Relația a fost făcută publică în anul 2016, iar în 2019 cei doi s-au despărțit.