Reclamă
Reclamă

Nimeni nu se aștepta ca Liam Hemsworth și Miley Cyrus sa se despartă atât de repede. Se credea că cei doi au o relație puternică și că pot depăși împreună orice obstacole care apar.

Chiar dacă Liam Hemsworth își dorea să lupte pentru căsnicia lor, Miley Cyrus a confirmat foarte lejer ca relația lor s-a sfârșit, ceea ce l-a supărat extrem de mult.  Au fost mai multe luni, în care cei doi au avut reale probleme în relație însă se pare ca Miley nu a mai fost dispusă să lupte, pentru că și-a găsit alinarea, de data aceasta, în bratele unei iubite.

Liam a crezut întotdeauna că mai exista o șansă să fie împreună, însă Miley a fost cea care a făcut anunțul oficial. Miley susține că a încercat din greu sa-și salva relația însă nu mai merita. La lansarea piesei „Slide Away”, multi fani au crezut că aceasta melodie relevă povestea dintre ea și Liam, dar era vorba de noua ei iubită, Kaitlynn Carter. Cele două se înțeleg de minune și în ultimul timp s-au și mutat împreună.

 

Reclamă

Chiar dacă Miley și iubita ei au fost văzute de foarte multe ori în public și nu se sfiesc să se afișeze pe la evenimentele mondene. Liam a decis sa stea departe de toată aceasta situație și se află acum în Australia, alături de prieteni și familie. El a decis să se despartă de Miley și e clar că nu mai există nici o șansă de împăcare.

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro