Zilele trecute, pilotul de Formula 1 a fost abordat de către producătorii filmului Top Gun care i-au propus o colaborare, oferindu-i un rol important în pelicula care va apărea în curând.

Din pacate, pilotul a fost nevoit să refuze oferta din cauza programului foarte aglomerat care nu îi permite să meargă la filmări și să se pregătească suficient.

Lewis a declarat într-un interviu că și-a dorit foarte mult să joace într-un film, unul dintre visurile lui fiind să devină actor. Acesta a dat probă în trecut pentru un rol în timp ce mergea de la o defilare de modă la alta, însă, din pacate nu l-a obținut.

Pilotul are planuri mari pentru viitor, doar că asta înseamnă foarte mult timp petrecut de marea lui iubire, șoseaua iar deocamdată nu este dispus să facă astfel de sacrificii. Tot ceea ce își dorește este să fie cel mai bun în ceea ce face și să bată record după record.

Pentru cei care nu știu, filmul Top Gun a fost lansat în anul 1986 și s-a bucurat de un real succes.

În 2020 v-a fi lansată pelicula Top Gun: Maverick, care îl va avea în prim-plan pe actorul Tom Cruise. Scenariul a fost scris de către Peter Craig, Justin Marks şi Eric Warren Singer iar de regie se va ocupa Joe Kosinski.