Deși trebuia să fie cea mai frumoasă noapte din viața lui, distracția s-a terminat mult prea devreme. Reacția băiatului, de-a dreptul amuzantă

Pe lângă examenele din timpul verii, absolvenții de liceu se bucură de un moment special din viața lor. Absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a au avut parte de banchetul de la final de an. Pe TikTok însă, a devenit virală o filmare cu un elev care a terminat liceul. Reacția tânărului supărat că banchetul s-a terminat prea repede a devenit virală.

Din păcate, bucuria unui absolvent de liceu a fost distrusă de decizia cadrelor didactice de a încheia petrecerea la ora 02:00. Nici nu s-au încins bine spiritele și tinerii  intraseră în spiritul petrecerii, căci fericirea le-a fost umbrită. Revoltat în cel mai frumos mod a fost un băiat de clasa a XII-a. Reacția lui a fost de-a dreptul savuroasă, iar colegii săi nu au stat cu mâinile în sân. Au imortalizat momentul cu camera telefonului mobil.

Absolvent de liceu, supărat pentru că petrecerea de banchet s-a terminat mult prea devreme

Pe rețelele de social media a devenit viral discursul adolescentului revoltat. Pe chipul băiatului, se poate citi tristețea pe care o are. El a fost supărat că petrecerea de banchet s-a terminat mult prea devreme, spune el.

„Bă, deci eu nu vreau să merg acasă! Asta e o noapte unică, eu mă duc acasă la ora asta, la ora 03:00? Eu nu mă duc acasă! Io dacă știam, nu mă înscriam la școala asta, dacă știam că banchetul se termină la ora 02:00.”, a spus el.

@calinilie Atunci când aflii ca banchetul se termina la 2 #prom #clasaa12a #teen #tineri #banchet #fyp #fypシ #viral #5pasidebine #romania🇷🇴 #valcea #sfarsit #nervous #prieteni #party #classroom #classy #stil ♬ sunet original – Calin Ilie

De asemenea, în glumă sau în serios, adolescentul a mai spus că mai bine alegea un liceu cu alt profil. A considerat lipsă de respect faptul că nu au ținut cont de unul dintre cele mai importante momente din viața absolvenților de liceu.

„Eu nu mă înscriam, mă duceam la Sanitar, la Economic (…). Bă frate, nu la 02:00 mă, deci nu poți, e lipsă de respect. Păi câte fondul clasei am dat eu, nu se poate.”, a mai adăugat adolescentul.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!