Se pare că bărbații se uită la alte femei, chiar dacă au parteneră. Acesta este și cazul unui cuplu care a devenit viral pe TikTok. Cei doi au stârnit mii de hohote de râs în mediul online. Se pare că bărbatul a găsit atrăgătoare o dansatoare din cadrul unei petreceri la care aceștia erau prezenți.

Videoclipul cu cei doi îndrăgostiți circulă într-o veselie pe una dintre cele mai populare rețele de socializare. Atunci când credeai că nimic nu te mai poate amuza, cu siguranță acest lucru îți va provoca o criză copioasă de râs.

Care a fost reacția femeii atunci când și-a văzut bărbatul că privea o dansatoare

Aflați la o petrecere unde erau prezenți numeroși invitați, un cuplu a ieșit în evidență prin atitudinea lor amuzantă. Petrecerea a fost ținută în frâu de o dansatoare îmbrăcată sumar care atrăgea toate privirile invitaților. Însă cel mai atras de mișcările și prezența feminină a acesteia a fost chiar un bărbat care avea să fie acolo alături de partenera sa. Pentru câteva clipe, tânărul a uitat că era însoțit de aceasta și și-a îndreptat atenția către frumoasa dansatoare.

Se pare că acesta era absolut fermecat de energia și aspectul fetei, iar ochii lui erau ațintiți asupra talentatei dansatoare. În tot acest timp, partenera acestuia l-a ochit pe bărbat și nu l-a scăpat din priviri până ce acesta nu și-a luat ochii de la domnișoara cu pricina. Femeia părea să fie extrem de indignată, întrucât soțul i-a dovedit că nu are ochi doar pentru ea.

@robert26tzu #tiktok ♬ Cat Poti Tu de Tare – B.U.G. Mafia

Reacția bărbatului a stârnit mii de râsete în social media

Atunci când femeia și-a observat bărbatul cum admira respectiva dansatoare, aceasta nu s-a clintit, menținându-și privirea furioasă asupra iubitului ei. Bărbatul a fost terifiat să vadă că iubita lui îl observase și că se uita continuu la acesta în timp ce o sorbea din priviri pe tânăra provocatoare. Ulterior, clipul video a fost încărcat pe TikTok, acolo unde a făcut furori, iar oamenii s-au amuzat copios pe seama acestora. Internauții au reacționat în nenumărate rânduri, iar tânăra cu siguranță a fost înțeleasă de multe femei. De asemenea, mulți dintre bărbați s-au regăsit în cazul individului.