Clipul video cu mama fetițelor care au crescut în beznă a devenit viral. Foarte mulți internauți s-au amuzat copios atunci când au revăzut întreaga scenă. Cazul fetițelor crescute în beznă a șocat o țară întreagă. Deși acest caz era uitat, un clip videp cu mama fetițelor a devenit viral pe TikTok.

Femeia care nu s-a spălat pe cap 5 sau 6 luni. Clipul video a devenit viral. Cazul de la emisiunea „Acces Direct” a șocat o întreagă țară. Mama fetițelor crescute în beznă a fost un caz social, prezentat de Antena 1.

Femeia care nu s-a spălat pe cap timp de 5 luni

Deși cazul a devenit mediatizat în anul 2016, acum a devenit viral pe TikTok. Clipul video în care mama Claudia se spală pe cap a atras atenția internauților. După mai bine de 5 luni în care a stat fără să își spele părul, aceasta s-a simțit ca un nou-născut atunci când s-a spălat din nou. Clipul video a devenit viral și a strâns foarte multe vizualizări și comentarii.

Cazul fetițelor care au crescut în beznă

Andreea și Nicoleta aveau câțiva anișori atunci când cazul a fost făcut public. S-au lovit de indiferența și nepăsarea părinților săi și nu au știut ce înseamnă o copilărie fericită. Acestea au trăit într-o casă unde nu exista curent electric. Cazul a șocat întreaga țară. Indiferența părinților a atras revolta oamenilor. Foarte multe persoane i-au invinuit pentru iresponsabilitatea de care au dat dovadă.

În anul 2017, viața Claudiei a luat o altă întorsătură. Femeia a rămas însărcinată și se pregătea să aducă pe lume un alt copil.

„N-am ce să fac. O să îl duc undeva. Chiar e greu. S-a întâmplat, aia e. Am fost la control şi a vrut să îmi pună sterilet, dar n-am vrut. Nu e cu Ionuţ copilul, nu ştiu cu cine e. (…) Pe străzi am locuit. Rareori am mai mers pe centură. Mă descursc singură, ce să fac. Nu poate să audă mama sau tata ce fac eu. Nu există nicio posibilitate să fie copilul lui Ionuţ. (…) Şi Monica care stă cu Ionuţ este însărcinată. N-am mai fost la fetiţă….de 4 luni”, a spsu aceasta, la „Acces Direct”