De-a dreptul amuzant. Un bărbat a compus câteva versuri, dedicate alcoolului și iubitorilor de alcool

Un împătimit al alcoolului s-a gândit să compună câteva versuri menite să intre băutura mai bine. Ideea bărbatului a fost una de-a dreptul genială, ea oferind motiv de râs multor internauți. Clipul video a devenit viral în mediul online și a adunat extrem de multe vizualizări și comentarii. Oamenii au râs cu lacrimi!

Bărbatul a devenit viral pe TikTok, platforma destinată pentru relaxare și destindere. Majoritatea persoanelor petrec mare parte din timp acolo, locul unde devin virale fel și fel de situații. Sigur, unele te fac să râzi cu lacrimi, cum este și cea din cazul de față. Altele transmit însă și situații mai puțin plăcute, dar care din păcate se întâmplă.

Tu știai? Iată cum sună poezia compusă de un bărbat care consuma un păhărel de alcool

Imaginația acestuia a întrecut orice limită. Ca să intre șprițul mai bine, bărbatul s-a gândit să compună câteva versuri.

Internauții le-a considerat de-a dreptul reușite și chiar au râs cu lacrimi la auzirea acestora. Iată cum sună întreaga creație:

,,Pentru tine nu am casă, 

Pentru tine nu am masă, 

Pentru tine fac urât, 

Du-te, dr*acului pe gât”, așa sună versurile rostite de bărbat, înainte de a bea paharul plin cu băutură.

@hrlak777🤫😁😁

♬ оригинальный звук – hrlak

Nu putem nega faptul că, de-a lungul timpului, oamenii care obișnuiesc să consume alcool sunt și protagoniștii unor întâmplări de-a dreptul hilare.

Desigur, alcoolul trebuie consumat în cantități moderate, pentru a putea fi conștient de faptele și evenimentele din jurul tău.

TikTok, locul unde devin virale diverse persoane sau întâmplări

Facebook sau Instagram deja au pierdut teren în fața TikTok-ului. Oamenii preferă să aloce mult mai mult timp acestei platforme, fiind atrași de rapiditatea cu care orice situație devine virală.

Este de asemenea preferat pentru majoritatea clipurilor video care sunt menite să amuze și să destindă oamenii. Cum a fost și în cazul de față, cu poezia compusă pentru persoanele care mai stau de vorbă la un păhărel.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!