Leșini de râs! Un om de la țară a fost întrebat de un reporter ce părere are de noile scumpiri. Răspunsul lui te va lăsa mască

Pe TikTok a devenit viral un clip video în care un bărbat este întrebat ce mesaj le adresează celor care au scumpit țigările și băutura. Fiind și el la rândul lui consumator, nu s-a arătat deloc afectat. Clipul video a ajuns viral. Rămâi și tu aici pentru a râde cu lacrimi, în ciuda creșterii accizelor. 

Nu putem nega faptul că în ultimul timp tot mai multe scumpiri apar parcă de pe o zi pe alta. Și lăsând gluma deoparte, acest lucru nu este deloc bun pentru români. Tot mai mulți oameni ajung să-și chibzuiască cu mare grijă fiecare bănuț pe care îl au.

Deși au scumpit băutura și țigările, acest lucru nu este un impediment pentru toată lumea

,,Reporter: Ce mesaj aveți pentru cei care vă tot scumpesc țigările, băutura? Ce le transmiteți? 

Bărbat: Poate să se scumpească oricât, tot nu renunț la ele”,, a fost răspunsul oferit de bărbat.

@tovarasii_ Eu tot nu renunț la ele 😂 #fy #foryou #scumpiri #tigari #bautura #renunta #ambitie #tovarasii #viral ♬ FOLOSIȚI SUNETUL follow FOLOSIȚI SUNETUL follow – Tovarășii

Din ce în ce mai multe scumpiri au loc. Românii nu pot ține pasul cu ele

De la data de 1 august mai multe scumpiri au intrat în vigoare. Printre ele, se numără accizele crescute la țigări și alcool. În urmă cu doar câteva săptămâni, analistul economic Adrian Negrescu declara că inflația va atinge maximul în această vară.

Această estimare a fost făcută după ce s-a ținut cont de statisticile oferite de Banca Națională.

„Românii, actori de voie, de nevoie în producția ”Vara scumpirilor”. Dacă este să luăm în calcul prognozele Băncii Naționale, inflația ar urma să atingă maximul în această vară, când prețurile la produsele alimentare, nealimentare și servicii vor atinge cel mai ridicat nivel de creștere.

Dacă este să judecăm după evoluția prețurilor producției industriale, care au crescut cu 50% în aprilie, ne așteptăm că aceste scumpiri să le regăsim în majoritatea produselor și serviciilor pe care le cumpărăm.”, a declarat analistul economic, Adrian Negrescu, potrivit informațiilor apărute în presă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!