Puțini fani își mai aduc aminte de cum erau cei doi la început

Vulpița și Viorel au ținut au fost timp de săptămâni întregi pe pagina tuturor tabloidelor din România

În mod special datorită prezenței celor doi de la Acces Direct. Soții Stegaru făceau furori pe micile ecrane, devenind subiectul de discuție al mai multor oameni. Ei bine, timpul a trecut, dar nu i-am uitat. Și cum am putea uita de prima lor întâlnire la restaurant?

La începutul faimei

Cei doi erau foarte îndrăgostiți și fericiți. Vulpița însă era vizibil emoționată, mai ales când a spus : “Nu mă mai împinge, că mă dai sub masă”.

Poate că mulți v-ați întrebat ce mai fac cei doi, așa că avem vești foarte bune pentru voi. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Iar acum Viorel muncește din greu pentru familia sa. După ce amândoi au părăsit lumina reflectoarelor, au început să muncească din greu și să se gândească serios la familie. În prezent, sunt angajați la o firmă de curățenie din București.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, povestea Viorel în urmă cu ceva timp.

Cei doi trec prin cele mai frumoase clipe ale vieții. În urmă cu câteva luni, Vulpița posta mai multe detalii despre cea de-a doua sarcină. Fanii au fost în culmea fericirii.

„O să fii tată de băiat. Am emoții mari. Să fie sănătos. Acum să ne gândim la nume”, i-a spus Veronica soțului, imediat după ce a ieșit de la ecograf.

 

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.