Floricica Dansatoarea este un personaj controversat în România. S-a făcut cunoscută după ce a participat la mai multe proteste împotriva Guvernului și s-a remarcat prin mesajele pe care le rostea.

Pe numele său real, Floarea Dragomir s-a remarcat și pe rețelele de socializare, iar mesajele pe care le postează sunt, de cele mai multe ori, controversate. Aceasta le arată fanilor săi ce face în viața de zi cu zi sau când face diverse activități, precum ieșitul la o terasă sau mersul la un salon de piercing-uri. Floricica Dansatoarea a fost filmată în momentul în care și-a făcut a doua gaură într-o ureche la un expert, iar reacția ei te va face să râzi instant. Femeia începe să țipe și se vaită de durere, dar modul în care o face și expresia folosită te va amuza pe cinste.

@floricica_dansatoarea_1♬ sunet original – Floricica Dansatoarea Official

Floricica Dansatoarea, mesaj pentru președintele Rusiei

Floricica Dansatoarea este o apariție extrem de mediatizată pe rețelele de socializare. Aceasta și-a uimit fanii cu mesajul pe care l-a transmis. Își dorește să fie pace în lume și se declară nemulțumită de trupele rusești și de atacul lor asupra Ucrainei. Floricica Dansatoarea își dorește să nu mai vadă niciun război și să nu mai existe suferință, iar pentru asta, i-a adresat un mesaj președintelui rus, Vladimir Putin.

Floarea Dragomir este impresionată de suferința oamenilor și a celor care au fugit de țară din cauza războiului. Cei mai mulți dintre cei care au rămas fără locuințele pentru care au agonisit toată viață.

„Să fie pace! Domnul președinte Putin, fii om bun, nu vreau să fie război cu nimeni, domnul președinte. Putin, am o rugăminte, de la Floricica Dansatoarea, vreau să lași oamenii în pace. Dă-ne libertate, te rog din suflet, domnul președinte Putin. Lasă-mă în pace, domnul președinte Putin, te rog din suflet, vreau pace, vreau libertate., a spus Floricica Dansatoarea pe contul său de socializare.