Examenul auto este un moment important în viața oricărui tânăr. Pentru o fată, acest lucru nu s-a încheiat prea bine. La finalul probei practice, i-a spus că a picat examenul pentru că nu a acordat prioritate unui porumbel.

O tânără nu a trecut examenul auto pentru că nu i-a acordat prioritate unui porumbel

Poate pare o glumă la prima vedere, dar nu e deloc așa. Unei fete din 18 ani i s-a spus că nu a trecut examenul auto din cauza porumbelului care se afla pe carosabil, iar tânăra nu l-ar fi evitat. Aceasta este decisă să conteste decizia. Nu s-a mai auzit de o astfel de lege și consideră că bărbatul i-a luat în râs eforturile de a trece examenul auto. Inspectorul care a însoțit-o pe tânăra a considerat că porumbelul este un adevărat pericol. Acesta este motivul pentru care a decis ca tânăra să nu treacă proba practică a examenului auto.

Cel care s-a ocupat de pregătirea acesteia pentru această parte a examenului auto, a precizat că nu există o astfel de lege. Bărbatul pune această situație pe lipsa de experiență a inspectorului. Chiar și așa, consideră că mai mult și-a bătut joc de eforturile fetei de a obține carnetul. Pe lângă faptul că o astfel de lege nu există, porumbelul nu ar fi reprezentat niciodată un pericol iminent, așa cum spune inspectorul.

Leșini de râs! Cum a ajuns o tânără din Făgăraș să pice examenul auto, pentru că nu a acordat prioritate unui...porumbel
Pexels.com

„După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de munca cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, declară Gheorghe Grecu, instructor auto, potrivit bunaziuafagaras.ro.