Emisiunea „Top Models”, de neuitat. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România și nu numai. De-a lungul timpului, acesta a îmbrăcat unele dintre cele mai cunoscute vedete, atât de la noi, cât și din afară. De asemenea, designerul a fost implicat în multe proiecte de televiziune precum ,,Bravo ai stil” sau ,,Top model”. 

Toți cei care au îmbrăcat, cel puțin o dată, hainele celebrului creator au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Cătălin Botezatu nu este un nume celebru doar la noi, ci și peste hotare. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a expus creațiile la cele mai mari case de modă de renume mondial.

Emisiunea „Top Models”, de neuitat. Ce i-a răspuns o tânără lui Bote, când a întrebat-o unde s-a bronzat

Până să devină jurat în cadrul emisiunii ,,Bravo ai stil”, Cătălin Botezatu fost prezentatorul emisiunii „Top Models”. Acest proiect a fost gândit de designer și a fost difuzat pe Antena 1, având trei sezoane. Show-ul  punea accentul pe aptitudinile de model ale concurentelor și a fost lansat în 2011.

 

Emisiunea „Top Models”, de neuitat. În urmă cu câteva zile, pe rețele de socializare a circulat un videoclip de pe vremea când Cătălin Botezatu era jurat la „Top Models”. Se poate observa că marea curiozitate a creatorului de modă este bronzul concurentei. Acesta o întreabă pe tânără unde s-a bronzat iar răspunsul primit este ,,pe câmp”. Fanii nu au stat prea mult pe gânduri, iar reacțiile au început să apară. Dialogul celor doi a reușit să stârnească amuzamentul fanilor.

Cătălin Botezatu: N-ai dormit în solar?

Tânăra: Nu, e bronz natural.

Cătălin Botezatu: Cum adică? Unde te-ai bronzat?

Tânăra: Pe câmp.

Cătălin Botezatu: Te duceai pe câmp?

Cătălin Botezatu, declarații despre averea sa

După atâția ani de experiență și după mii de defilări la activ, Cătălin a reușit să adune o avere impresionantă în conturi. Întrebat de multe ori câte milioane de euro se află în conturile sale, Cătălin Botezatu a evitat mereu cu diplomație să ofere un răspuns.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion. Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere.”, a mărturisit Cătălin Botezatu.