Culiță Sterp nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. A cucerit inimile a mii de fani din țară, dar și din străinătate

Ce i-a răspuns Culiță Sterp unui internaut care i-a spus să se lase de cântat

De curând, Culiță Sterp a fost criticat de un internaut că nu are talent în ceea ce privește muzica și i-a spus că mai bine s-ar lasă de cântat. Artistul nu a ezitat să îi transmită un mesaj celui care l-a criticat pe rețeaua socială TikTok.

,,Bă frățiorul meu, promit că o să mă las atunci când o să înveți tu să scrii. Atunci mă las și eu. Te pup”, a fost mesajul lui Culiță Sterp.

 

@culita_sterp_official Reply to @ioancolnita ♬ original sound – Culiţa Sterp

După ce manelistul a postat acest videoclip în care l-a ironizat pe cel care îl critică, fanii artistului l-au încurajat să se implice la fel de mult în muzică pentru că are talent.

,,Cânta frate nu ascultă gura lumii”, ,,Culiță, ești numărul unu tot respectul ție și la familia ta”, ,,Nu te lăsa de cântat, cânți foarte bine îmi place, ține-o tot așa”, ,,Nu te lăsa de cântat că vom plânge toți”, ,,Trebuia să-i cânți ,,Lasă-ne, Lasă-ne 😂La școală înscrie-te, Poate era mai cu noroc, Și-o să-nveți să scrii corect!😂😂😂vă pup !”, ,,Nu te lăsa de cântat. Cânți bine și ești un om extraordinar”, ,,Nu băga în seama tot ce scriu alții, invidia e la loc de cinste în România…vă respect pe toți, sunteți niște oameni faini, Culiță”, ,,Să crească mare puiul, Nu te lăsa. Cui nu-i place să nu asculte succes în continuare”, ,,Nu te lăsa. Ai voce de aur, ,,Frumos răspuns”, ,,Ești un om minunat și cu voce de aur”, ,,Ai o voce caldă, Culiță. Nu băga lumea în seamă”, sunt câteva dintre comentariile internauților la videoclip postat pe TikTok.