Răspunsul unui bărbat a devenit viral, după ce a mărturisit că el nu obișnuiește să înjure politicienii.

Se spune că politica este un subiect dificil, mai ales la sat, unde părerile sunt, de cele mai multe ori, este subiect de dispută. Totuși, acest lucru nu pare să se aplice și în cazul unui domn de la țară. El este mai degrabă de părere că formează o familie cu oamenii din politică și chiar spune că este vecin. 

Răspunsul mai puțin așteptat al bărbatului la această întrebare

Un bărbat simplu a avut ocazia să se întâlnească cu un reporter dornic de a-i pune cât mai multe întrebări. De această dată, tema a fost politica, un subiect destul de sensibil, mai ales la țară.

Întrebat dacă el i-a înjurat vreodată pe politicieni, bărbatul a mărturisit că este vecin cu unii dintre ei și chiar sunt ca o familie. Cum reacția sa a fost una neașteptată, reporterul a continuat cu întrebările. Una dintre ele s-a referit la persoanele cu care este vecin.

Ei bine, răspunsul bărbatul nu a întârziat să apară, mărturisind că polițiștii îl cunosc de ani buni. Nu știm la cine s-a referit bărbatul din imaginile de mai jos, dar cert este faptul că a încurcat puțin lucrurile. Internauții s-au amuzat copios de răspunsul său și au remarcat faptul că nu a vrut să dea din casă.

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #fypシ #foryourpage #pentrutine #💯 #trend #tiktok #goviral #foryou #JDSummerDrip #HolidayModeActivated #tiktok_india #LiveForTheChallenge #PerfectPartner #ITriedItIPrimedIt ♬ sunet original – George

Reporter: I-ați înjurat vreodată, până acum, pe politicieni?

Bărbat: Păi sunt vecin cu ei. Suntem o familie. 

Reporter: Cu cine sunteți vecin?

Bărbat: Păi Poliția, să schimbă șefii, dar eu nu mă schimb. 

Ba mai mult, se pare că domnul a adoptat o atitudine diplomată, mai ales că era în fața camerelor de filmat. Bărbatul a devenit viral pentru replicile sale amuzante, fără să bănuiască măcar.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.