Vax Populi sau vocea poporului este, la noi, la români, de-a dreptul hilară! Răzvan Anghelescu este omul care, din prea multă dăruire pentru emisiunea pe care o prezintă pe Youtube, caută cele mai relevante răspunsuri. La ce? La cele mai simple întrebări. Cu toate acestea, oamenii de la țară nu sunt întotdeauna receptivi, iar multe dintre întrebările pe care le primesc din partea cunoscutului reporter sunt, mai degrabă…„filme străine” pentru ei. 

Acum ceva timp, Răzvan Anghelescu a ajuns într-un sat din România. Acolo, civilizația și noțiunile simple nu prea au trecut pe la porțile sătenilor.

Acolo a pus tot felul de întrebări și a primit răspunsuri care mai de care mai surprinzătoare. Însă…nimic nu s-a comparat cu răspunsul unei tinere pe care a întrebat-o de testul Papanicolau. Un test pe care, de altfel, orice femeie ar trebui să-l cunoască foarte bine. Și chiar să-l pună în practică!

Răspunsul hilar al unei tinere, la întrebarea despre testul Papanicolau

Așadar, Răzvan Anghelescu a poposit și pe la oraș, iar tânăra care i-a mărturisit, ulterior, că este studentă, i-a oferit un răspuns de-a dreptul hilar.

Întrebată fiind ce este acela un Papanicolau, tânăra s-a gândit rapid la numele vreunui papă cunoscut. Aceasta nu a întârziat să-și spună părerea, deschis, chiar dacă aceasta nu a fost tocmai cea mai relevantă.

„Ce-ți place la Papanicolau?” a întrebat-o cunoscutul reporter, pe tânără.

„Dar nu am nimic împotriva lui…dar nu cred că…nu știu…noi suntem învățați cu biserica noastră, cu credința noastră, cu obiceiurile noastre și nu cred că avem nevoie de un papă. Nu am nimic cu el, dar pur și simplu sunt de părere că nu este nevoie”, a spus tânăra, cu multă seriozitate în voce.

În mediul online, clipul video a devenit viral. Acesta a fost distribuit rapid de mulți internauți care s-au amuzat de răspunsul atât de sincer, dar atât de departe de cel adevărat, al tinerei intervievate.

NOTĂ: Textul scris pe video NU ne aparține.