Credeai că românii s-au oprit din făcut gafe? Ei bine, radioteleviziunea continuă să prezinte toate răspunsurile amuzante ale oamenilor de la sat la întrebări nu prea complicate de cultură generală

Se spune că românii sunt foarte credincioși. Țin de tradiții, de obiceiuri, știu ce înseamnă biserica și intră adesea în „Casa Domnului”. Însă, de cele mai multe ori, aceștia contrazic cu vârf și îndesat acest lucru. Când vine vorba de bătrâni, aceștia sunt primii care le fac observație tinerilor în privința religiei. Însă… se pare că tocmai ei sunt cei care fac gafe. 

Acesta este și cazul unei bătrâne de la țară. Intervievată fiind, femeia n-a știut să spună unde s-a născut Iisus Hristos. Ba din contră, a dat un răspuns de proporții. Întregul interviu este un adevărat moment de savoare, iar internauții s-au amuzat copios pe seama acesteia.

Ce a răspuns o bătrână la întrebarea „Unde s-a născut Iisus?”

„Vox Populi” este una dintre cele mai populare emisiuni de radioteleviziune din România. De-a lungul timpului, Răzvan Anghelescu a cutreierat toate satele din țară pentru a sta de vorbă cu oamenii.

Reporterul este cunoscut pentru întrebările simple de cultură generală pe care le adresează oamenilor de la sate. Însă, spre dezamăgirea lui, nu toți românii au habar „de-ale României”. Drept pentru care, răspunsurilor lor sunt de-a dreptul haioase, iar cei de acasă se amuză teribil pe seama lor de fiecare dată.

Așa s-a întâmplat și în acest caz. O bătrână, probabil dintr-un sat nu prea evoluat, nu a știut să spună unde s-a născut Iisus. Dar asta nu e tot. Ce a urmat apoi a întrecut orice imaginație. Căci femeia a continuat să descrie o localitate inexistentă. Să zicem că știa ceva ceva… însă… mai bine vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea.

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #pentrutine #foryourpage #💯 #tiktok_india #foryou #tiktok #PerfectPartner #trend #trending #JDAirMaxMode #PerfectPartner #ITriedItIPrimedIt #HolidayModeActivated #PrimarkSummerUp ♬ sunet original – George


REPORTER: Unde s-a născut Iisus Hristos?

BĂTRÂNA: Nu cumva la Ana Galalia?

REPORTER: Ce-i asta?

BĂTRÂNA: O localitate care o știu din moși strămoși.

Întreg videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare, dar mai ales pe TikTok. Internauții s-au amuzant copios pe seama bătrânei. Mulți consideră că oamenii de la țară nu au foarte multă cultură și e de înțeles. În timp ce alții chiar fac „mișto” pe seama celor care fac asemenea gafe. Tu ce părere ai?

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.