Se spune adesea că românul s-a născut poet, dar este și glumeț

În ciuda faptului că mulți oameni cred în fantome, știința le neagă în mod covârșitor existența.

Nu există nicio dovadă că există fantomelor sau că o anumită locație este locuită de spirite ale morților. Dar anumiți oameni au o părere diferită despre ce anume sunt statiile sau fantomele. Spre exemplu femeia din clipul de mai jos, a ajuns virală tocmai pentru ceea ce crede ea că înseamnă.

Deci ce sunt?

@cont_cu_de_.toate_😂#memeromania #vaxpopuli #romania🇷🇴 #romaniafy #haipefy #foryouromania #farcas #fyro #romaniaforyou #ro #pefy #romaniafy #romaniafyp🇷🇴 #amuzant♬ sunet original – 😺Cont_cu_de_toate_😺

Ați auzit vreodată zgomote ciudate în miezul nopții? Ați văzut obiecte de uz casnic mișcându-se în mod misterios sau dispărând brusc? Ce zici de aparițiile vaporoase care plutesc liber, cu trunchiul plin, în cuvintele celebre din „Ghostbusters”? Ați experimentat fenomene mai ciudate, poate paranormale, în timpul pandemiei? Dacă da, nu ești singur.

Căutăm explicații pentru ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Este doar modul în care creierul uman este conectat. Avem nevoie să știm de ce apar lucrurile sau ce cauzează ceva.

Și când vine vorba de întâmplări inexplicabile, misterioase, singura explicație logică este adesea prezența a ceva supranatural. Ne place să credem că există viață după moarte Mulți oameni nu numai că cred că există viață după moarte. Ci și că oamenii au dus vieți anterioare. Aceasta este de fapt o credință comună în multe culturi și religii.

Această credință oferă multor mângâiere atunci când pierd o persoană iubită sau se confruntă cu propria lor mortalitate. Așadar, pentru cei care cred în viața de apoi (și în cele anterioare), are sens doar că există spirite în jur.

Este palpitant. Oamenii sunt atrași de filme înfricoșătoare și de montagne russe terifiante. A crede că există spirite ale morților care se profilează în jur este pur și simplu palpitant.

Vânătorii de fantome vă vor spune că nu numai că cred în fantome, dar nici nu le văd ca spirite rele care încearcă să facă rău. Dimpotrivă, vânătorii cred că fantomele sunt pur și simplu suflete pierdute, care caută închidere sau sunt prinse și încearcă să treacă în viața de apoi.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.