Se spune că lunea nici iarba nu crește, dar și pentru o femeie de la țară, care nu începe activitatea în această zi. Deși întrebarea este aparent simplă, s-a dovedit mai complicată decât ați fi crezut. Sigură pe ea, femeia susține că ea nu are treabă cu prima zi a săptămânii. De aceea, spune că nu știe răspunsul la această întrebare.

Răspunsul femeii a stârnit amuzamentul internauților

Doamna din imaginile de mai jos a dat nas în nas, pe uliță, cu un reporter dornic de a-i pune cât mai multe întrebări. Deși nu s-ar fi gândit, femeia a devenit vedetă pe TikTok, în urma răspunsului cel puțin neobișnuit.

Întrebată care este prima zi a săptămânii, doamna a spus că nu știe. Ba mai mult, astfel de întrebări nu sunt interesante pentru oamenii de la sat. Motivul? Femeia susține că ei nu au treabă cu așa ceva.

Cum dialogul se anunța de-a dreptul hilar, reporterul a continuat și cu alte întrebări. Una dintre ele avea legătură cu situațiile în care doamna a auzit cel puțin de o zi a săptămânii.

Răspunsul ei nu a întârziat să apară, mărturisind că săptămâna începe joi sau de ce nu, chiar vineri, spre amuzamentul celor care se îndreaptă, în fiecare luni, către locurile de muncă, după două zile de relaxare.

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #??? #pentrutine #foryourpage #trend #goviral #? #tiktoker #fypシ #trending #tiktok_india #HolidayModeActivated #tiktoker #LiveForTheChallenge #JDSummerDrip ♬ sunet original – George

Reporter: Care este prima zi a săptămânii?

Femeie: Nu știu.

Reporter: Nu se poate, doamnă. 

Femeie: Dacă nu știu…nu știu. 

Reporter: Nu v-ați întrebat niciodată? 

Femeie: Nu, nu m-am întrebat, dacă nu am avut treabă. 

Reporter: Nu ați avut treabă cu prima zi a săptămânii?

Femeie: Păi da. Păi ce treabă să am? 

Reporter: Joia sau…o fi de vineri încolo? 

Femeie: Vinerea ar fi deci…