Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscută pentru aparițiile de la pupitrul știrilor de la ora 19:00 de la Pro Tv. De această dată, colegii s-au gândit să îi facă o farsă prezentatoarei Tv

Colegii Andreei Esca, puși pe glume

În cadrul unui jurnal de știri pe care îl prezenta, colegii de platou s-au gândit să o ,,surprindă” pe Andreea Esca. Vedeta s-a trezit în direct cu o găleată de apă în cap. Internauții s-au amuzat copios atunci când au văzut ce au pus la cale colegii prezentatoarei Tv.

@pacsone #pacsone #cevararut #îidebinee #tiktokromania #fy #fyp #foryou ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Andreea Esca prezintă știrile de la Pro Tv de 26 de ani, iar în cadrul unui interviu a dezvăluit cum au decurs pregătirile pentru una dintre cele mai importante zile din viața ei, 1 decembrie 1995. Aceasta a precizat atunci că pentru acea zi, s-a pregătit intens, iar salutul ,,Bună ziua, România! Bună ziua, București!”, a făcut-o remarcată.  Vedeta a mărturisit în cadrul aceluiași interviu că nu s-a plictisit de meseria sa pentru că timpul a surprins-o plăcut întotdeauna.

,,Cred că salutul a fost inventat de domnul Sârbu, într-o şedinţă. Înainte de 1 Decembrie am făcut jurnalul de vreo 15 ori, dar în ultima noapte l-am schimbat complet. Cred că el a ales formula aceea de salut, dacă-mi amintesc bine. Sacoul eu mi-l cumpărasem. De fapt, avea şi-o fustă, era un compleu.

Mi l-am luat de la un magazin de pe Calea Victoriei şi, ca să păstrez tradiţia, m-am gândit să apar mereu în el, de 1 Decembrie. A mai suferit nişte modificări, l-am mai aranjat puţin, că îmbătrânise catifeaua aia neagră de la guler, l-am mai strâmtat, că am mai slăbit. Sacoul a fost pur şi simplu o întâmplare.”, a povestit prezentatoarea pentru adevarul.ro