De mai bine de o lună, Irinel Columbeanu stă la un azil din București.

Viața fostului afacerist a luat o turnură la care nimeni nu se aștepta. Din lux și opulență, Columbeanu a coborât în condiții minime de trai, iar acum, azilul este casa lui. Abia în aceste momente și-a dat seama cine îi este aproape și cine se gândește cu adevărat la el.

Irinel Columbeanu este dovada clară a faptului că nimeni nu poate ști pe unde te poartă viața. La începutul anilor 2000, Columbeanu ducea o viață la care mulți români nici nu puteau visa. Însă, după ani și ani, Columbeanu a ajuns într-un loc trist, unde abia dacă primește vizite.

Azilul la care este cazat Irinel este același la care a stat și tatăl lui. Însă, spre deosebire de el care îl vizita zilnic pe bătrân, Irinel nu primește prea multe vizite, cu atât mai puțin din partea familiei. Se pare că femeile pe care le-a ajutat și pe care le-a propulsat spre succes au uitat de el și nici nu vor să îl vadă la azil.

Leo de la Strehaia s-a ținut de cuvânt. Cum s-a prezentat la azilul la care stă Irinel Columbeanu
Social media

Leo de la Strehaia este un om cu suflet mare

Dar, asta nu înseamnă că Irinel Columbeanu nu ar și persoane cărora le este drag și care ar face orice pentru ca lui să îi fie bine. Zilele trecute, fostul afacerist din Izvorani a primit vizita lui Serghei Mizil care a fost ca o gură de aer proaspăt pentru el. Alături de Serghei a râs și s-a simțit bine.

Ieri, la poarta azilului s-a prezentat și Leo de la Strehaia, cel care a spus de multe ori că vrea să îl ajute pe Columbeanu. În prima instanță, Leo a declarat pe Youtube că sora lui vrea să se căsătoarească cu Irinel pentru a-i lua de pe cap toate grijile. Cum Irinel a refuzat, a mai rămas o singură variantă.

Leo de la Strehaia s-a ținut de cuvânt și a mers la Irinel cu 100 de milioane și a promis că va face tot posibilul pentru ca fostului afacerist să îi fie bine.

@denistosea Leo la Azil la Columbeanu #fypシ #comedia #foryoupage #foryou #foryourpage #fy #fypシ゚viral #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #funny #funnyvideos #viral #denistosea #viralvideo #duet #trending #greenscreen #5pasidebine #trend #fyp @Denis(secundar) @Danutza88 ♬ sunet original – Denis