Leo de la Strehaia nu renunță la Vulpița, orice s-ar întâmpla. Bărbatul i-a făcut o ofertă incredibilă Vulpiței de la Blăgești. El a afirmat că este dispus să plătească oricât, pentru că nu contează banii pentru el. Mulți s-au întrrbat după toate astea, dacă Veronica va pleca de la emisiunea care a făcut-o celebră. Până acum nu s-a știut ce sumă era dispus să overe, dar adevărul a ieșit la iveală.

Reclamă

Despre ce sumă este vorba?

Prima dată, Leo de la Strehaia a afirmat că știe faptul că i-a bani puțini și că tot ce face acolo, face pentru bani. Bărbatul a mai declarat că este dispus să acopere el golurile financiare. Mai mult de atât, el speră că în acest fel poate scapă și ea de Viorel. Vrea să o cazeze la el, să îi aducă și copilul, să le ofere mâncare și bani, doar să accepte să lucreze cu el. Are planuri mari pentru show-ul lui de pe YouTube; dacă Vulpița pleacă de la Acces Direct și acceptă oferta lui.

Planul lui este să își facă un show pe YouTube, în care Vulpița de la Blăgești să joace rolul principal. Și după câte s-au putut observa, este dispus să ofere o sumă imensă de bani pentru asta. Vulpița nu i-a dat niciun răspuns public bărbatului, care nu știe încă dacă tânăra va accepta sau nu oferta lui. Speră să poată ține show-ul de pe YouTube pe care îl are planificat și se pare că Leo de la Strehaia nu renunță așa ușor când vine vorba de planurile sale.

Reclamă

„Le fac o propunere lui Viorel și Vulpița să vină să semneze și filmeze cu mine timp de două luni și le dau suma cash de un miliard de lei. Dacă ei vin până aici să filmeze cu mine acest proiect”, a spus Leo de la Strehaia, pe Facebook.

Ce propunere a avut Leo de la Strehaia?

”O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de youtube, să facem show împreună. Oricum, Anca îl place pe Viorel, așa că îl iau și pe el, și pe Vulpița. Anca să-l păstreze pe Viorel, eu o iau pe ea. Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii”, a declarat Leo de la Strehaia.

”Știu că ia bani puțini și că tot ceea ce face, face pentru bani. Așa că o să îi dau eu bani mulți, o duc aici, la mine, la Strehaia, îi aduc și copilul, îi cazez, le dau mâncare, bani, dar, normal, facem contract pentru show-ul tv pe care vreau eu să îl fac. Și, cine știe, poate așa scapă și de Viorel, că îl vrea Anca mea, și eu mă aleg și cu o nouă vedetă și cu o relație”