Leo de la Strehaia, cunoscut drept Prințul Țiganilor, a ținut să demonstreze că nicio femeie nu e de neînlocuit, atfel că după divorț, Leo va porni în căutarea femeii perfecte.

După ce va divorța, Leo nu vrea să treacă nicio zi fără o doamnă care să-i poarte numele lângă el. Acesta, mai decis decât niciodată, și-a pus familia la masă și s-a înregistrat în timp ce făcea anunțul cel mare – Leo își caută o viitoare mireasă!

Cea care a venit cu ideea ca fiul ei să facă un casting pentru a-și găsi viitoarea nevastă este chiar mama lui Leo, care s-a gândit la toate. Așa se face că „Prințul Țiganilor” va avea propria emisiune pe YouTube emisiune care se va difuza sub forma unui reality-show și care se va filma la Strehaia!

Se vor putea înscrie și româncele, dar și țigăncile, iar premiul va fi unul pe care și-l vor dori toate cu siguranță. La final, marea câștigătoare nu numai că va fi îmbrăcată în rochie de mireasă, ci va primi și 100.000 de euro și un Mercedes GLE!

„O să organizez o emisiune cu un casting, «Mireasă pentru Leo». Patroana organizează, mama mea. O să se filmeze la Strehaia și o să fie o super-emisiune ce se va difuza pe canalul meu de Youtube. Fata care va câștiga va primi drept premiu 100 de galbeni în valoare de 100.000 de euro și un Mercedes GLE. Fetele vor sta la Strehaia pe durata concursului. Mama a fost cu ideea emisiunii și de-abia aștept să le arăt tuturor ce o să iasă! Vor participa și românce, dar și țigănci. La final, vom vedea cine va câștiga. Divorțul Dana l-a vrut, se va termina la notar, după pandemia de coronavirus. Ne-am înțeles și ne-am despărțit frumos, nici vorbă de ceartă. Ne este mai bine așa amândurora.”, a spus artistul.

Share.