Leo de la Strehaia, altoit de fosta nevastă, Anca! Cum a scăpat

Leo de la Strehaia i-a făcut o surpriză de zile mari fostei sale soții, Anca; dar ea nu s-a bucurat de gestul lui. Se pare că bărbatul a mers la ușa femeii cu un telefon nou, roșu, de ultima generație, dar ea a avut o reacție neașteptată. Telefonul nu a fost acceptat de Anca, în plus Leo de la Strehaia a fost „altoit” de fosta nevastă.

Ce a declarat Leo de le Strehaia?

Anca de la Strehaia i-a venit de hac fostului ei soț. Ori nu i-a plăcut modelul telefonului pe care i l-a dăruit, ori modul în care l-a primit; cert e că reacția ei a fost una neașteptată. când Leo de la Strehaia a intrat în bucătărie pentru a-i face cadoul promis, Anca de la Strehaia s-a uitat puțin la el și zâmbetul pe care îl avea s-a transformat bruc într-un acces de furie. ”Uite, Anca, ți-am adus un 11 Pro, cadou!”, a spus Leo de la Strehaia.Apoi,  nevoit să alerge pentru a se salva. Femeia a aruncat cu o tigaie în el și dacă nu o lua la fugă sigur era nimerit.

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un castiong pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”,a spus Leo de la Strehaia.

Anca, fosta soţie a lui Leo de la Strehaia, nu se vedea niciodată făcând niciodată schimbări pentru un bărbat. Motiv pentru care a șocat pe toată lumea, după ce și-a făcut schimbarea de look. Anca a renunțat la hainele țigănești, și-a pus silicoane și și-a mărit buzele. Asta da schimbare! Și toate astea doar pentru a-l cuceri pe Leo de la Strehaia.

”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Lasă un răspuns

Plăcintă sau pizza umplută cu bunătăți. Un mic dejun deosebit

Dana Rogoz, anunț trist înainte să nască! ”Și nici nu putem să…”