În urma controverselor create din cauza infidelității, bărbatul și-a ales jumătatea

Cântărețul s-a cununat religios cu Denisa. După scandalul care a izbucnit din cauza infidelității lui, bărbatul a decis să se întoarcă la soția sa, iar aceasta l-a primit cu brațele deschise.

La doar câteva luni după ce a părăsit-o pe amantă, Leo s-a întors la Denisa. Cei doi au oficializat relația printr-o ceremonie de zile mari. Blondina i-a dăruit manelistului patru copii minunați, însă și Manuela, femeia pentru care a înșelat, i-a dăruit o fetiță superbă.

Viața artistului pare să intre pe un făgaș normal. După un moment de rătăcire în care și-a înșelat soția cu Manuela Oprișu și făcut și un copil cu ea, acum manelistul pare să fie mai fericit ca niciodată în sânul familiei lui. Acesta a realizat că a greșit. Chiar a declarat și public că relația lui cu Manuela a fost greșeală. Motiv pentru care s-a întors înapoi la soția lui, Denisa.

Leo de la Roșiori a spus marele „da”. Manelistul s-a căsătorit cu Denisa, partenera sa de viață. FOTO
Instagram

Nuntă ca în povești

În urmă cu doar o zi, Leo de la Roșiori s-a cununat religios cu Denisa, soția lui. Cei doi sunt împreună de mulți ani, au 3 copii, iar al 4-lea este pe drum. Denisa este însărcinată, iar dacă ne luăm după cum arată burtica ei, putem spune că nu mai este mult și aduce pe lume cel de-al 4-lea copil.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii