Neînțelegerile au luat amploare în unul dintre cele mai susținute cupluri din casă

În emisiunea matrimonială de la Antena 1 s-a iscat un nou conflict. Deși susțineau sus și tare că se înțeleg perfect și că au planuri mari, Anda și Leo au ajuns să își reproșeze lucruri extrem de grave. Concurentul a scos în evidență problemele pe care actuala lui parteneră le-a avut în fosta relație. Totodată, a mărturisit că nu își dorește o femeie fără potențial și fără dorința de a persevera. 

Anda și Leo sunt sau nu aproape de despărțire

Deși nu de multă vreme a ales inelul de logodnă pentru iubita sa, în ediția de ieri a emisiunii, Leo a fost un pachet de nervi. Tânărul și-a ieșit din minți, pentru că Anda nu a fost atentă la trandafirul pe care l-a primit de la el la prima întâlnire. Bărbatul i-a adresat partenerei sale cuvinte jignitoare, ulterior, neasumându-și afirmațiile. Leo a declarat că a încercat doar să îi atragă atenția blondinei la cum nu ar vrea să fie femeia de lângă el.

„Cam cât timp trebuie să discutăm niște lucruri de bază? Nu vreau să fiu reprezentat despre o femeie care nu dă doi bani pe nimic. Ai trăit cu un om care te-a ținut, efectiv, la o dezvoltare psihică de 12 ani. Și nu îți dorești să evoluezi.

Eu înțeleg că ai trăit lângă un pârlit, dar eu sunt un om puternic. (…) Ești delăsătoare și nu te interesează. Tu nu vezi nimic, pentru că nu te concentrezi la relația ta”, i-a transmis Leo iubitei sale.

@tiaalexandratia #mireasa #foryou ♬ sunet original – Alexandra Tia

Cum a reacționat Anda la criticile partenerului său

Concurenții din casă au rămas șocați când au văzut comportamentului lui Leo. Spre deosebire de ceilalți, Anda nu a fost luată deloc prin surprindere. Aceasta a susținut că știa de la început cum reacționează iubitul ei când se enervează, iar ea a acceptat.

Cu toate că i-a adus reproșuri despre relația ei anterioară, blondina nu simte că termenii pe care i-a folosit au fost la adresa ei. Concurenta este dispusă să treacă cu vederea peste tot de dragul iubirii.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii