Denisa Răducu și Ileana Ciuculete au fost două dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Ambele cu o carieră în muzică, s-au stins din viață din cauza unor probleme de sănătate pe care le aveau. Un ultima emisiune la care a apărut Denisa, a fost prezentă și regretata Ileana Ciuculete.

Cele două interprete au fost răpuse de aceeași boală. Cu ceva vreme înainte de a muri, cele două au fost prezente la aceeași emisiune, în anul 2017. Pe filmare, Denisa apare alături de Ileana Ciuculete.

Denisa Răducu și Ileana Ciuculete au fost invitate la aceeași emisiune

La Revelionul din anul 2017, Denisa și Ileana au fost prezente amandouă. Coincidență sau nu, în ultima apariție televizată a manelistei, a fost prezentă și interpreta de muzică populară. Dansau una lângă cealaltă, dar nu aveau să știe ceea ce va urma. Mai mult decât atât, cele două artiste au fost răpuse de aceeași boală necruțătoare.

arhivă

Pe filmare se poate observa cum Denisa era vizibil slăbită. Nu mai avea atât de multă putere ca înainte, însă a cântat până în ultimul moment. A cărat boala pe picioare și și-a onorat toate cântările pe care le avea programate. S-a stins din viață de tânără, la vârsta de 27 de ani. În ciuda eforturilor făcute de medici și de familie, boala nu a cruțat-o. Ultima s-a apariție la TV a fost alături de persoanele dragi și muzică bună.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață în anul 2017. Pe data de 8 martie a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar șase zile mai târziu a decedat. Vestea a venit ca un șoc pentru familie și cei care o cunoșteau. Cu câteva luni înainte de a muri, a fost prezentă la Revelionul din 2017, alături de Denisa Răducu. S-au stins din viață răpuse de aceeași boală. Deși anii au trecut, familia, prietenii și fanii nu le-au uitat, încât melodiile lor răsună și acum la petreceri.