Reginea Elisabeta a II-a ar fi fost înrudită cu numeroase celebrități de la Hollywood

Decesul reginei Elisabeta a II-a a făcut înconjurul lumii și a devenit cel mai intens subiect al ultimelor zile. În acest context, unele detalii mai puțin cunoscute au ieșit la iveală. Printre acestea se numără faptul că regina ar fi fost înrudită cu numeroase celebrități de la Hollywood. Printre cei care ar împărtăși o legătură cu suverana se numără Johnny Depp, Beyonce sau Angelina Jolie.

Nick Barat, un profesor din Anglia, a concluzionat în urma unei studiu că celebrul actor Johnny Depp și suverana sunt rude. Mai exact, potrivit spuselor profesorului, analize genealogice a lui Johnny Depp au arătat că actorul este rudă îndepărtată cu Regina Elisabeta. Se pare că aceștia ar fi înrudiți prin strămoșul comun regele Edward al III-lea. Fapt ce îi face pe cei doi verișori de gradul 20.

Johnny Depp nu ar fi singurul star de la Hollywood care are avea o legătură cu regina. Se pare că și Beyonce este înrudită cu aceasta prin strămoșul comun Henric al II-a. Cele două fiind astfel verișoare de gradul 25. Mai mult, în aceeași situație precum celebra cântăreață este și Brad Pitt

De asemenea, se pare că și Angelina Jolie ar împărtăși o legătură cu regina Elisabeta. Cele două sunt rudă de gradul 26, prin strămoșul comun regele Filip al II-lea al Franței.

Legătura neștiută dintre Johnny Depp, Beyonce, Angelina Jolie și reginei Elisabeta a II-a. Ce îi unește pe aceștia
Social media

Înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

După 11 zile de la deces, funeraliile reginei Elisabeta a II-a au loc astăzi, 19 septembrie, în cadrul unei ceremonii speciale. Suverana este condusă pe ultimul drum de un număr impresionant de oameni. Astăzi, ceremonia funerară a început la ora locală 10:44 și se va desfășura pe parcursul întregii zile. În final, regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată la ora locală 19:30 (21:30 ora României), în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor, a anunţat Palatul Buckingham.

Această ceremonie o să fie una privată, la care vor participa doar regele şi membrii familiei regale. Înmormântarea o să fie oficiată de Decanul de Windsor, iar în capelă nu se va permite accesul fotografilor sau al camerelor de luat vederi.

Regina Elisabeta își va dormi somnul de veci alături de mama și tatăl ei. Tot aici se află și cenușa prințesei Margaret, sora reginei, decedată la data de 9 februarie 2002. De asemenea, sicriul în care se află trupul neînsuflețit al Prințului Philip a fost mutat în locul de veci al Reginei Elisabeta a II-a.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.