Gigi Becali le va face mirilor un dar de nuntă de-a dreptul inedit! Iată declarația făcută de George Simiom

Nunta lui George Simion cu siguranță se numără printre cele mai grandioase evenimente din ultimii ani. Deputatul partidului AUR și iubit sa așteaptă cu nerăbdare ultimul weekend al lunii august. Atunci va avea loc evenimentul, unde peste 10.000 de persoane au confirmat prezența. 

Cât despre implicarea pe care Gigi Becali o are în această poveste, se pare că le va face un cadou inedit tinerilor căsătoriți. 2.000 de kilograme de brânză le va oferi patronul FCSB.

Gigi Becali, dar inedit de nuntă pentru George Simion și Ilinca

Potrivit declarațiilor făcute de viitorul mire, în meniu se va regăsi și mămăliguța. Aceasta le va fi servită nuntașilor alături de brânza primită de la Gigi Becali.

„Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză”, a explicat George Simion, potrivit evz.ro.

social media

Cum merg pregătirile pentru nuntă. George Simion a făcut noi dezvăluiri

A mai rămas extrem de puțin timp până la marele eveniment. Pregătirile merg destul de bine, după cum a explicat însuși George Simion.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a declarat George Simion, potrivit informațiilor apărute în presă.

colaj substantial.ro

„Vă așteptăm pe 27 august să fim împreună, să facem cum se făceau nunțile odată, când lumea venea de la sate distanță să danseze, să ureze noilor căsătoriți casă de piatră și, în rest, avem prieteni, avem rude care să ne ajute cu cheltuielile de la nuntă.

Nu vă faceți voi griji de asta, nu trebuie să dați nimic, simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi”, a mai precizat George Simion.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!