Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite și iubite vedete de la noi din țară. Aceasta a cunoscut faima și este o fire nonconformistă. Este o femeie independentă financiar, extrem de sexy și cu o voce de aur. Blondina își permite să cheltuie o avere pentru orice îi poftește inima. Delia Matache este o apariție spectaculoasă.

Succesul Deliei Matache este uluior și artista a reușit să-l mențină cu foarte mare grijă de-a lungul anilor. Aceasta are un potențial de artist uriaș. Delia Matache este cântăreața căreia, în acest moment, nu îi mai trebuie nicio prezentare. E faimoasă în România. Dincolo de graniță, aceasta nu dorește să fie recunoscută. Într-un live pe care l-a realizat pe Instagram, Delia Matache a mărturisit, la un moment dat, că îi place foarte tare să călătorească și din acest motiv își dorește să rămână un turist oarecare. Nu vrea să fie recunoscută de nimeni.

A lansat numeroase hituri și a ajuns la inimile oamenilor cu piesele sale care, la propriu, zguduie puternic sentimentele oricărei persoane. Artista este îndrăgită de publicul larg, datorită talentului și devotamentului său pentru muzică.

Cum petrece Delia Matache în a doua zi de Crăciun

Legătura neștiută dintre Delia și Florin Salam! În ce ipostază au fost surprinși cei doi
Instagram

În a doua zi de Crăciun, Delia Matache se ditrează de minune pe muzica lui Florin Salam. În ultimele story-uri postate pe contul său de Instagram, se observă că artista este la o petrecere la care cântă Florin Salam. De asemenea, se mai observă și că distracția e în toi, iar invitații se bucură  din plin de muzica lui Florin Salam care, la propriu, face senzație.

Delia Matache își dorește să devină mamă?

Delia Matache consideră că fiecare om își construiește viața fix așa cum simte și că nu trebui să ia decizii în funcție de mentalitățile celor din jurul său.

„Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt.”, a declarat Delia Matache cu ceva timp în urmă.