Acum aproximativ doi ani de zile, fiica soților de la Clejani, Margherita, era în culmea fericirii pentru că, în sfârșit, își găsise iubirea vieții ei. Dragostea din partea ei era foarte mare pentru un băiat care avea relații destul de bune cu lumea bună din București. Tânărul era de origine iraniană și se numea Aslan.

Reclamă

După un timp, Margherita de la Clejani a făcut publică relația ei cu tânărul pe rețelele de socializare. Susținătorii au fost de-a dreptul emiționați datorită gestului artistei. Mai mult, fanii chiar i-au adus cuvinte de laudă pentru alegerea făcută. Cum minunea nu durează decît 3 zile, dragostea dintre cei di se spulberă rapid. Doar după câteva luni, cei doi își spun ”adio” și merge fiecare pe drumul lui.

Reclamă

Ce legătură poate exista între Daniela Crudu și Margherita? Puțină lume știe de faptul că tânărul Aslan era atras de Daniela Crudu înainte de a începe o relație cu Margherita. Aceștia aveau obiceiul să se întâlnească destul de des în cele mai selecte cluburi din București. Cu toate acestea, între cei doi nu a putut fi nimic mai mult, se pare.

Margherita de la Clejani, accident rutier în București

În urmă cu mai puțin de o săptămână, Margherita de la Clejani devine subiectul principal într-un accident rutier care a avut loc în capitală. Aceasta a lovit o mașină care staționa în mod regulamentar, se pare. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar lucrurile s-au rezolvat repede. Cu toate acestea, polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit.
Vedeta a fost condusă la INML, iar în urma testului efectuat a reieșit că este pozitivă la heroină.

„Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii, conform cancan.