În urmă cu mai mulți ani, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu. În urma mariajului lor au venit pe lume cele două fiice ale Anamariei, Sarah și Rebeca Dumitrescu.

Impresara mărturisește că a rămas în relații foarte bune cu fostul său soț, Tibi Dumitrescu. Ba chiar mai mult de atât, Anamaria Prodan spune că fostul său partener de viață este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi are.

„Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei..”

Sursa: Social media

Cât despre persoanele care pleacă din viața sa, Ana este mulțumită că se întâmplă acest lucru, întrucât este de părere că Dumnezeu a considerat că așa este mai bine pentru ea.

Aici este vorba de educaţie. Şi eu cu primul meu soţ am rămas în relaţii extraordinare. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Eu mulţumesc tuturor oamenilor care vin în viaţa mea şi dacă pleacă, pleacă pentru că aşa vrea Dumnezeu şi numai El ştie cum este mai bine.” a declarat în trecut Anamaria Prodan pentru un post de televiziune

Anamaria spune că Tibi Dumitrescu este omul în care se poate baza cel mai mult în momentul de față. Impresara declară că indiferent de ora din zi sau din noapte, fostul său soț este disponibil pentru ea. Aceasta are o relație foarte bună și cu actuala soție a lui Tibi Dumitrescu.

„Este sufletul meu. Este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf. Acum este omul care la orice oră din zi și din noapte. Mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie.” a mărturisit Anamaria Prodan în podcastul lui Codrin Maticiuc