„David Pușcaș vine des pe la mine. Îl sfătuiesc când are probleme, sunt și mama lui.”

După scandalurile cu Luminița Anghel, David Pușcaș pare că și-a găsit o nouă „mamă” adoptivă. Se pare că tânărul a găsit sprijin și înțelegere chiar din partea Danei Marijuana. Cei doi au format o conexiune specială și păstrează legătura. Mai mult, se gândesc să colaboreze și în plan profesional. Cum se înțeleg aceștia?

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Dana Marijuana duce o viață liniștită departe de scena mondenă. Aceasta și-a deschis un bar cu și despre artiști, pe care îi susține și îi ajută. Printre cei care i-au trecut pragul se numără și David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Se pare că între cei doi s-a format o legătură specială. Acum, Dana Marijuana este ca o mamă pentru el și îi este mereu alături cu un gând bun sau un sfat.

„David Pușcaș vine des pe la mine. Îl sfătuiesc când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu. Trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru.”, a declarat Dana Marijuana, potrivit ego.ro.

(CITEȘTE ȘI: Problemele cu fostul soț nu se termină pentru Dana Marijuana. Bărbatul a fost violent chiar în locuința ei)

Legătură neașteptată! Dana Marijuana, un adevărat sprijin pentru fiul adoptiv al Luminiței Anghel. „Sunt mama lui…”
Social media

Dana Marijuana, momente grele

În urmă cu doar câteva luni, Dana Marijuana a trecut prin momente grele. Partenerul acesteia, Daniel Burlacu, fost campion la arte marțiale, a decedat în urma unui accident casnic. Vestea morții a venit ca un șoc pentru artistă și cu greu a reușit să tracă peste. Acum urmează un tratament și reușește să gestioneze mai bine tot ce s-a întâmplat.

„Am un tratament pe care îl fac lunar la psiholog și la psihiatru. Sunt mai liniștită acum. M-am mutat de mult din acea casă, unde a murit. Supă ce a căzut de pe scară și s-a lovit la cap, m-am mutat imediat. Nu mai puteam locui acolo. Acum scot lucrurile în noua casă.

El îmi apare, cumva, imaginar. Pur și simplu am impresia că mă veghează. Primesc răspunsuri, îl văd, îi aud vocea. Știu că mă aude. Sper ca, la un moment dat, să se întoarcă înapoi cu bine. Am o legătură paranormală cu el. Dar și cu mama mea. De aceea sunt un pic liniștită, pentru că eu cred în viața de după moarte. Există o lume dincolo…”, a mai declarat Dana Marijuana.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.